Aplicatia WhatsApp se Schimba, ce este Facut in SECRET pentru iPhone si Android

Aplicatia WhatsApp Schimba Facut SECRET iPhone Android

WhatsApp are in continuare parte de schimbari facute de catre compania cu acelasi nume pentru telefoanele iPhone si Android, iar asta pentru ca vorbim despre o descoperire facuta in cadrul versiunilor beta ale aplicatiei pentru telefoane si tablete, ea dezvaluind ceea ce este pregatit pentru lansare de catre companie.

WhatsApp urmeaza sa implementeze in mod oficial in cadrul aplicatiei sale pentru telefoane si tablete o noua modificare in baza careia vom putea interactiona mai usor, si in mai multe moduri, cu numerele de telefon ale persoanelor care discuta in grupurile de conversatii, in special daca suntem administratori.

Puteti vedea mai jos ca WhatsApp ne va oferi posibilitatea de a apela rapid un numar de telefon, care va fi evidentiat in conversatii, sa pornim o conversatie, sau sa adaugam acel numar de telefon la agenda de contacte, asta desi versiunea oficiala a aplicatiei ne permite acum doar sa copiem numarul de telefon.

WhatsApp face aceasta modificare pentru iPhone si Android in secret, deocamdata, pentru ca ea este inca departe de a fi oferita in mod oficial, astfel ca trebuie sa mai avem rabdare pana cand totul va fi suficient de pregatit pentru a fi disponibil, insa e bine ca se fac schimbari atat de interesante.

WhatsApp mai lucreaza in secret si la alte modificari foarte bune pentru iPhone si Android, ele fiind gandite intr-un asemenea mod incat sa ne ofere posibilitatea de a ne bucura de functii care exista in alte platforme de mesagerie de ceva vreme, dar care ajung mai greu la noi, insa e bine ca este totusi oferit tot.

Aplicatia WhatsApp Schimba Facut SECRET iPhone Android numere telefon