Declaratia lui Volodimir Zelenski privind Acuzatiile de Mituire a Oficialilor Guvernului

Volodimir Zelenski a facut o declaratie foarte importanta in fata tuturor acuzatiilor privind mituirea a cel putin unui oficial al Guvernului Ucrainei pentru a incheia un contract privind achizitia la suprapret de alimente pentru soldatii din armata tarii.

Volodimir Zelenski incearca sa linisteasca toata lumea care cere acum masuri dure, pentru ca vorbim despre un contract in valoare de peste 300 de milioane de dolari, bani care ar putea fi parte a unor ajutoare financiare internationale.

“Astăzi, Cabinetul de Miniștri al Ucrainei a demis un ministru adjunct care a fost demascat de NABU.

Oamenii legii au toate oportunitățile de a efectua o anchetă și de a aduce cazul în instanță.

Și vreau ca acesta să fie semnalul nostru pentru toți cei ale căror acțiuni sau comportament încalcă principiul justiției. Desigur, acum accentul principal este pe apărare, politica externă și război. Dar asta nu înseamnă că nu văd sau aud ce se spune în societate la diferite niveluri.

Și săptămâna aceasta va fi un moment pentru decizii adecvate. Aceste decizii au fost deja pregătite. Nu vreau să le anunț acum, dar totul va fi corect. În fiecare situație, vom analiza totul în detaliu. Probleme legate de energie și achiziții. Relațiile dintre guvernul central și regiuni. Tot ce ține de achiziții pentru militari.

Societatea va primi informații complete, iar statul va face pașii puternici necesari.

Și acesta nu este ceva temporar, acesta este un răspuns real. Acestea sunt acțiuni concrete. Aceasta este ceea ce așteptăm cu toții de la instituțiile noastre. De la stat.

Le mulțumesc oamenilor legii care protejează legea, interesele statului și asigură dreptatea! Sunt recunoscător jurnaliştilor care analizează toate faptele şi stabilesc imaginea completă!

Cu toții trebuie să ne facem partea pentru unitatea noastră. Prin justiție, puterea societății și puterea statului sunt unite.”