Hotarare a BANCA Transilvania de ULTIMA ORA cu Impact pentru Toti Clientii

Hotarare BANCA Transilvania ULTIMA ORA Impact Toti Clientii

BANCA Transilvania, una dintre cele mai importante din Romania si Europa de Est, a publicat o instiintare de ultima ora cu o hotarare care are impact pentru toti clientii, iar asta pentru ca in cursul zilei de maine, 24 ianuarie 2023, unitatile sale din tara vor fi inchise, asa cum se intampla si la alte companii din tara.

BANCA Transilvania spune ca in centrele comerciale vom gasi unitatile deschise intre orele 12:00 si 18:00 in cursul zilei de 24 ianuarie, dar numai in acelea care sunt deschise in momentul de fata, iar asta puteti afla de la fiecare centru comercial in parte, pentru ca nu toate vor fi deschise maine.

In cazul in care aveti nevoie sa faceti anumite operatiuni pe care BANCA Transilvania le realizeaza in mod obisnuit, e bine sa stiti ca numarul acestora este limitat, iar mai jos puteti afla ceea ce putem realiza folosind serviciile sale online, acestea fiind disponibile non stop in Romania, indiferent daca sunt inchise agentiile.

BANCA Transilvania are deasemenea si centrul pentru relatii cu clientii deschis in cursul zilei de maine, deci daca avem vreo problema de rezolvat, putem face acest lucru foarte usor prin intermediul acestora, si e bine sa profitam de el, in cazul in care nu avem vreo agentie deschisa in orasul nostru, la care sa mergem.

În 24 Ianuarie luăm o mică pauză și unitățile BT vor fi închise. Dacă ai nevoie de noi, ne găsești în unitățile BT din centrele comerciale între 12:00 și 18:00. Programul este adaptat și în funcție de orarul acestora, iar recomandarea noastră este să îl verifici înainte să ne faci o vizită.

Ce operațiuni poți face: Schimb valutar pe casa de schimb valutar; Extrase de cont; Emitere card, reemitere card, resetare pin, refuz la plată, modificare limite de tranzacții cu cardul, blocare card, activare/modificare BT24 și NEO, SMS Alert; Scoring și preluări documentații pentru credite; Preluare instrumente de debit în vederea decontării.