Semnalul OMS cu un Anunt de ULTIMA ORA in Atentia Intregii Lumi

Semnalul OMS Anunt ULTIMA ORA Atentia Intregii Lumi

OMS transmite un semnal extrem de serios cu un anunt de ultima ora care este adus in atentia intregii lumi in momentul de fata, iar asta pentru ca le vorbeste miliardelor de oameni de pe glob despre ceea ce inseamna siguranta vaccinurilor impotriva Coronavirus, care sunt folosite in intreaga lume de catre diverse state pentru a isi proteja cetatenii in fata valurilor pandemice.

OMS spune ca vaccinurile sunt sigure, si ca pana in momentul de fata nu a fost descoperita vreo legatura intre vaccinarea impotriva Coroanvirus si un eveniment de sanatate negativ, chiar daca la inceputul anului 2021 au existat cazuri de persoane ale caror sanatate a fost afectata in urma vaccinarii cu vaccinul AstraZeneca, redenumit din cauza temerilor privind siguranta sa.

OMS spune ca efectele adverse aparute in urma vaccinarii impotriva Coronavirus cu vaccinurile existente sunt foarte rare, si ca acestea sunt sigure pentru utilizare, mai ales ca protejeaza oamenii impotriva unei posibile infectari, in anumite cazuri, sau impotriva formelor grave de boala, sau chiar a decesului, cu o rata de eficacitate foarte mare, in baza studiilor facute.

“Există măsuri de precauție stricte pentru a asigura siguranța tuturor vaccinurilor COVID-19. Înainte de a primi validarea de la OMS și agențiile naționale de reglementare pentru utilizare în situații de urgență, vaccinurile COVID-19 trebuie să fie supuse unor teste riguroase în studiile clinice pentru a demonstra că îndeplinesc criteriile de referință convenite la nivel internațional pentru siguranță și eficacitate.

Colaborările științifice fără precedent au permis ca cercetarea, dezvoltarea și autorizarea vaccinurilor COVID-19 să fie finalizate în timp record – pentru a răspunde nevoii urgente pentru aceste vaccinuri, menținând în același timp standarde înalte de siguranță.”