Survivor: Faimosii si Razboinicii in LUPTA, Imaginile care au Pus Fanii pe Jar

Survivor Faimosii Razboinicii LUPTA Imaginile Pus Fanii Jar

Survivor, cel mai popular reality show din Romania in momentul de fata, este in centrul atentiei acum cu noi imagini care ne arata lupta dintre Faimosi si Razboinici in cadrul provocarilor pe care PRO TV le-a pregatit pentru ei pe traseele nu chiar atat de simple, care au dat multe batai de cap multor participanti.

Survivor va avea in aceasta seara un nou joc in urma caruia vom afla daca Faimosii, sau Razboinicii, vor castiga imunitate, insa si care sunt cele 3 persoane care vor fi propuse spre eliminare, deci vom mai vedea plecand acasa un favorit, asa ca pregatiti-va sa votati sa va aratati sustinerea cu cei pe care ii iubiti.

Saptamana aceasta la Survivor Romania va fi una plina de actiune, iar asta pentru ca Faimosii si Razboinicii vor trece prin multe provocari extrem de interesante, iar in urma lor vom mai vedea consilii tribale, dar si persoane care vor fi eliminate, totul facand parte din jocul pe care ni-l aduc cei de la PRO TV.

Survivor Romania continua astazi si maine cu episoade de la ora 20:30, insa pana saptamana viitoare vom avea parte de o noua pauza, iar asta pentru ca PRO TV inca nu a anuntat vreun episod special pentru acest weekend, si e posibil ca nici macar sa nu il vedem, dar totul depinde de audientele din urmatoarele zile.

Astăzi se joacă pentru IMUNITATE! Și tot astăzi, aflăm cine sunt cei 3 concurenți propuși spre eliminare! Oare vor fi din tribul Faimoșilor sau din tribul Războinicilor ? Faimoșii și Războinicii, pregătiți de o nouă săptămână la Survivor România! Este vremea Jocului pentru Provizii! Nu ratați, de la ora 20:30, la PRO TV și pe VOYO, o nouă ediție a celui mai tare sezon din istoria SURVIVOR ROMÂNIA!