Rompetrol a Hotarat, Anuntul pentru MILIOANE de Romani care Alimenteaza in Benzinarii

Rompetrol Hotarat Anuntul MILIOANE Romani Alimenteaza Benzinarii

Rompetrol, una dintre companiile din Romania care are o vasta retea de benzinarii in toata tara, ii anunta in mod oficial pe oameni in legatura cu o hotarare importanta despre care ar trebui sa stie chiar acum, si care vine cu gratuitati, doar pentru cei care sunt intr-adevar dornici sa profite de tot chiar acum.

Rompetrol vorbeste mai jos despre o promotie speciala prin intermediul careia le ofera romanilor posibilitatea de a castiga carduri de combustibil in valoare de 150 de LEI fiecare, iar pentru a intra in posesia lor nu trebuie sa facetm chiar atat de multe, ceea ce in final vine ca o veste excelenta pentru noi toti.

Conform celor de la Rompetrol Romania, nu trebuie decat sa lasam un comentariu la o postare a sa pentru a ne inscrie in aceasta promotie, o metoda foarte simpla de a participa, si nici nu e nevoie sa fi cumparat pana acum combustibil din vreo benzinarie a sa, asa ca merita sa va uitati cu atentie la promotie.

Rompetrol are deschisa aceasta promotie de ceva vreme deja pentru clientii din toata Romania, si nu trebuie sa cumparam ceva din vreo benzinarie pentru a participa, astfel ca e bine sa fiti atentie la oferte, si sa incercati sa va inscrieti din timp la promotie, inainte ca ea sa se incheie in cursul zilelor urmatoare.

Cu #efixSDiesel55 motorul e atât de silențios încât… votezi câștigătorul și poți câștiga tu #LaMareleFix. Spune-ne în comentarii cine s-a descurcat cel mai bine, Diana sau Bogan, și poți câștiga unul dintre cele 5 carduri de combustibil în valoare de 150 lei.