Anunturi ale lui Volodimir Zelenski privind Situatia din Ucraina

Anunturi ale lui Volodimir Zelenski privind Situatia din Ucraina

Volodimir Zelenski a facut o serie de anunturi importante cu privire la situatia razboiului din Ucraina, iar asta pentru ca in ultimele zile au aparut o serie de noi informatii cu privire la problemele pe care tara le are cu lupta impotriva coruptiei, chiar si la nivel inalt.

Volodimir Zelenski vorbeste si despre masurile importante care au fost luate deja pentru a arata lumii intregi ca inclusiv in timpul razboiului, Ucraina este capabila sa aiba grija ca fondurile pe care le primeste sa fie folosite in mod legal.

“Astăzi, societatea a văzut următoarele decizii de personal care au fost adoptate. Voi sublinia acest cuvânt: obișnuit. Pe viitor vor fi luate măsuri adecvate. Societatea îi va vedea pe fiecare și, sunt sigur că îi va sprijini.

Orice probleme interne care împiedică întărirea statului sunt curățate și vor fi curățate. Este corect, este necesar pentru protecția noastră și ajută la apropierea noastră de instituțiile europene.

Avem nevoie de un stat puternic, iar Ucraina va fi tocmai asta. Și astăzi, prin decretul meu, am pus în vigoare o altă hotărâre a Consiliului Național de Securitate. Detalii mai târziu.

Într-o conversație cu președintele Franței, Emmanuel Macron a mulțumit pentru decizia inovatoare de a furniza tancuri ușoare și pentru consolidarea în continuare a capacităților de apărare ale Ucrainei, în special a sistemelor avansate de apărare aeriană.

Au fost discutate și pașii diplomatici pentru a pune capăt războiului. El a subliniat separat că sportivii din Rusia nu au loc la Jocurile Olimpice de la Paris.”