Survivor: Decizia de ULTIMA ORA Anuntata cu o Schimbare MAJORA pentru Fani

Survivor Decizia ULTIMA ORA Anuntata Schimbare MAJORA Fani

Survivor, cel mai popular reality show din Romania in momentul de fata cu un numar foarte mare de fani in toata tara, are anuntata o decizie extrem de importanta de catre cei de la PRO TV, iar asta pentru ca s-a hotarat ca incepand din cursul zilei de duminica sa fie transmise in avans unele episoade, dar exlcusiv online, pentru cei interesati.

Survivor va putea fi vazut cu o zi mai devreme de catre fanii care au un abonament in cadrul platformei VOYO, iar asta pentru ca PRO TV vrea s ale ofere romanilor sansa de a vedea surprizele din cadrul emisiunii inaintea celor care nu au abonament in platforma, acesta fiind un bonus special oferit pentru aceasta platforma.

Survivor este urmarit de catre un numar foarte mare de oameni din toata Romania in momentul de fata, astfel ca decizia aceasta e posibil sa aduca mai multi abonati la VOYO in perioada urmatoare, adica exact ceea ce vrea de fapt PRO TV sa obtina cu aceasta masura, chiar daca nu toata lumea va fi multumita de ceea ce se intampla.

Survivor este transmis de 3 ori pe saptamana de catre cei de la PRO TV, cate un episod fiind transmis in zilele de luni, marti, miercuri, incepand cu ora 20:30, insa se pare ca doar episodul de luni va putea fi vazut in prealabil prin intermediul platformei de streaming video la cerere de catre romanii care sunt interesati de acest lucru.

Luni ne revedem cu o nouă săptămână de Survivor! Mai avem o surpriză pentru tine! Duminică poți urmări reality show-ul cu o zi în avans pe VOYO.