Sfatul WhatsApp pentru o MAJORA Functie Noua, ce Poti sa Faci Acum

Sfatul WhatsApp MAJORA Functie Noua Poti Faci Acum

WhatsApp a publicat un sfat extrem de important pentru oamenii care folosesc aplicatia de pe iPhone si Android, peste 2 miliarde de persoane fiind active lunar in cadrul platformei de mesagerie, iar cei care vor sa aiba parte de mai multa intimitate cand o folosesc, au la dispozitie o noua functie foarte importanta.

WhatsApp vorbeste mai jos despre o functie noua implementata recent in cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android, ea oferindu-ne posibilitatea de a ascunde activitatea noastra online de anumite contacte, ceva ce a fost cerut intens de catre oameni pentru foarte multa vreme, inainte de a fi implementat.

WhatsApp dezvaluie modalitatea foarte simpla prin care ne putem folosi de aceasta functionalitate chiar acum, iar daca utilizati aplicatia de mesagerie de ceva vreme, atunci e bine sa stiti cat de utila este aceasta functie, si asta pentru ca va poate ajuta sa va ascundeti activitatea de persoanele care nu ar trebui sa stie ce faceti in platforma.

In cadrul meniului de setari al WhatsApp Messenger exista acum o setare speciala care ne ofera posibilitatea de a alege care dintre persoanele care interactioneaza cu noi pot sa si vada daca suntem online, sau nu, la un moment dat, asa ca e important sa ne uitam cu atentie la aceasta setare foarte importanta.

WhatsApp Messenger a implementat aceasta functionalitate pentru toti utilizatorii din intreaga lume, astfel ca oricine poate sa se bucure de acest sistem in momentul de fata, si e bine sa nu ratati ocazia de a va creste nivelul de intimitate, si a ramane “invizibil” fata de cei care va trimit in mod constant mesaje.