Volodimir Zelenski Vorbeste despre Atacul Aerian Masiv al Rusiei

Volodimir Zelenski Vorbeste despre Atacul Aerian Masiv al Rusiei

Volodimir Zelenski confirma un nou si puternic atac cu rachete lansat impotriva Ucrainei de catre Rusia folosind rachete Kinjal, presedintele tarii cerand in continuare mai multe mai multe arme pentru a putea face fata atacurilor lansate in mod constant de catre rusi impotriva tarii sale.

Volodimir Zelenski le multumeste celor 12 tari care au confirmat ca vor trimite tancuri pentru a sustine efortul derulat de catre ucrainieni pentru a-si proteja teritoriile, si cere mai multe tipuri de arme livrate armatei ucrainiene cat mai curand.

“Astăzi, am rezistat la o nouă lovitură masivă de rachete din partea teroriștilor. O lovitură care confirmă pe deplin tot ce am vorbit cu partenerii noștri. Această agresiune rusă poate și trebuie oprită doar cu arme adecvate.

Statul terorist nu va înțelege altceva. Arme pe câmpul de luptă. O armă care oferă protecție cerului nostru. Noi sancțiuni împotriva Rusiei. Dar cu arme legale: trebuie să lucrăm și mai activ pentru a crea un tribunal cu privire la crima de agresiune rusă împotriva Ucrainei.

Fiecare rachetă rusă împotriva orașelor noastre, fiecare dronă iraniană folosită de teroriști sunt argumente pentru care sunt necesare mai multe arme. Numai armele neutralizează teroriștii. În special, ne extindem coaliția de tancuri (există o decizie corespunzătoare a Canada – vă mulțumesc pentru asta).

Există deja 12 țări în coaliția noastră de tancuri. Și sunt recunoscător tuturor din lume care luptă cu adevărat împotriva terorii împreună cu noi, care accelerează furnizarea de echipamente de apărare necesare Ucrainei și care sunt gata să crească presiunea sancțiunilor asupra statului terorist.”