Informarea lui Volodimir Zelenski privind Razboiul din Ucraina

Informarea lui Volodimir Zelenski privind Razboiul din Ucraina

Volodimir Zelenski vorbeste despre evolutia razboiului din Ucraina din ultimele saptamani, iar asta pentru ca le multumeste tuturor partenerilor care au decis sa furnizeze diverse arme si tehnica militara, ele fiind folosite in fiecare zi pentru a salva vietile ucrainienilor.

“Mulțumesc tuturor din lume – politicieni, personalități publice, jurnaliști și oameni obișnuiți care insistă cu noi că nu poate exista niciun tabu în furnizarea de arme pentru a proteja împotriva terorii ruse.

Vom face tot ce putem pentru a ne asigura că partenerii deschid această aprovizionare vitală – în special, furnizarea de ATACMS și alte arme similare. Deoarece este necesar să protejăm viața.

Mulțumesc tuturor celor care ne ajută să întărim sancțiunile împotriva Rusiei! Toți anchetatorii care dezvăluie căile folosite de statul terorist încercând să eludeze sancțiunile!

Mulțumim tuturor celor care elimină consecințele bombardamentelor rusești și salvează răniții!

Și, bineînțeles, mulțumesc fiecăruia dintre soldații noștri de pe front care ne apără pozițiile și distrug invadatorii!

Vreau să remarc în special astăzi unitățile care apără cel mai eficient regiunea Donețk.

Batalionul 21 separat al brigăzii 56 separată de infanterie motorizată – vă mulțumim pentru eficiența dumneavoastră în respingerea atacurilor rusești! Soldați ai brigăzilor separate de artilerie 26 și 55 – vă mulțumim pentru acuratețe!

Brigada Mecanizată Separată nouăzeci și doi – vă mulțumesc, băieți!

Mulțumim tuturor celor care oferă rezultatele necesare pentru Ucraina în fiecare zi și în fiecare noapte!

Și cu siguranță vom răspunde la fiecare atac rusesc. Glorie Ucrainei!”