Survivor: Mesajul de ULTIMA ORA pentru Fani, ce TREBUIE sa Stie despre Favoriti

Survivor Mesajul ULTIMA ORA Fani TREBUIE Stie Favoriti

Survivor, cel mai popular reality show din Romania in momentul de fata, le transmite fanilor din intreaga tara un mesaj foarte important despre care ar trebui sa stie in momentul de fata, iar asta pentru ca ni se aduce in atentie faptul ca lupta se incinge intre participantii din cadrul competitiei, iar asta va face spectacolul si mai interesant.

Survivor va avea in aceasta seara difuzat un nou episod, iar conform celor de la PRO TV, vom vedea provocari mult mai grele, si o intensificare a luptei dintre participantii care lupta pentru marele premiu pe care trustul de televiziune il ofera, cu ajutorul celor de la Vodafone, surprizele fiind extrem de interesante.

Puteti vedea in clipul video de mai jos o parte din ceea ce urmeaza sa se intample in aceasta seara la Survivor Romania, iar vestile sunt excelente pentru cei care sunt dornici sa vada si mai mult spectacol, premiile pe care concurentii urmeaza sa le castige in cadrul provocarilor fiind unele pe masura asteptarilor lor.

Survivor Romania va continua maine, si poimaine, episoade speciale fiind transmise de catre cei de la PRO TV, insa episodul din aceasta seara este deja disponibil inca de aseara in cadrul platformei de streaming video la cerere numita VOYO, astfel ca multi dintre romani au vazut deja intetirea luptei dintre participanti.

Lupta Survivor începe din nou astăzi la PRO TV! Probele devin și mai dificile, iar concurenții sunt și mai axați pe câștig. Astăzi, de la 20:30, ne uităm la Survivor România 2023! Partenerul nostru principal, Vodafone Romania, le face zilele mai ușoare concurenților. Cum ? Prin recompensele generoase pe care le oferă! Tu cine crezi că va câștiga Marele Premiu de 100.000 de euro ?