Informarea E.ON privind IMPACTUL MAJOR pentru Clienti al Masurilor din Romania

Informarea E.ON IMPACTUL MAJOR Clienti Masurilor Romania

E.ON, companie care furnizeaza servicii de gaze naturale si energie electrica pentru un numar foarte mare de romani in momentul de fata, a publicat o informare cu privire la impactul major pe care masurile recente luate pe piata de energie le au in ceea ce priveste plafonarea preturilor pentru clientii obisnuiti.

E.ON are o pagina speciala pe website-ul sau in care ofera explicatii detaliate cu privire la ceea ce ar trebui sa stie oricare dintre romani cand vine vorba despre plafonarea preturilor, cu exemple detaliate legate de fiecare tip de consumator si felul in care plafonarea modifica intr-o masura, sau alta, cat au de platit lunar.

Este foarte important sa va informati din timp in legatura cu aceste modificari ale preturilor pentru gaze naturale si electricitate, iar asta pentru ca E.ON Romania va trebui sa respecte legislatia care este acum in vigoare, chiar daca asta inseamna ca va trebui sa faca modificari pentru facturile unor clienti romani.

E.ON Romania are pe website-ul sau informatii atat cu privire la clientii casnici, cat si cu privire la clientii non-casnici, astfel ca puteti sa descoperiti informatii detaliate cu privire la cam tot ceea ce ar trebui sa stiti in momentul de fata in legatura cu preturile noi pentru plafonarea preturilor la energie in Romania.

De la 1 ianuarie 2023 toți clienții beneficiază de prețuri plafonate la energie, conform schemei de sprijin în vigoare. Există totuși categorii de clienți care trebuie să depună documente la furnizorul lor pentru un preț mai mic la energie electrică. Dacă ești în furnizarea noastră vezi pe website toate detaliile, cine și ce pași au de făcut.

Ce este plafonarea? Este o schemă de sprijin din partea guvernului, pentru a reduce impactul cauzat de creșterea prețurilor la energie din ultimul an. Noi, la E.ON, ne asigurăm că aceste măsuri să fie aplicate întocmai, în cel mai scurt timp, pentru toți clienții noștri.