GRATIS de la Kaufland, Vouchere de Cumparaturi pentru Clientii Romani

GRATIS Kaufland Vouchere Cumparaturi Clientii Romani

Kaufland, una dintre companiile care are unul dintre cele mai mari numere de magazine deschise la nivelul intregii tari, ii anunta in mod oficial pe clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca da gratis vouchere de cumparaturi in valoare de 500 de LEI fiecare in cadrul unei promotii speciale care este acum in plina derulare.

Kaufland spune mai jos ca ofera 3 vouchere de cumparaturi in valoare de 500 de LEI fiecare pentru clientii din Romania care decid sa scrie un comentariu la postarea de mai jos, si sa spuna cu cine ar merge la cumparaturi intr-un magazin al companiei, asa ca nu trebuie sa faceti prea muilte pentru a participa.

Voucherele de cumparaturi pe care Kaufland Romania le ofera sunt valabile pentru orice fel de cumparaturi pe care dorim sa le facem din cadrul oricaror magazine din tara, astfel ca ne vom putea bucura oricum dorim de banii care ne sunt oferiti in mod gratuit de catre lantul de hypermarket-uri in aceasta promotie.

Kaufland Romania explica mai jos tot ceea ce ar trebui sa stim in legatura cu aceasta campanie pe care o are in derulare in Romania in momentul de fata, si vestile sunt extrem de bune pentru oricare dintre romanii care cautau sa participe la o promotie de acest gen in momentul de fata, ele nefiind organizate prea des.

Și tu ai un prieten sau partener care te pierde mereu prin magazin când mergeți la cumpărături ? Dă-i tag în comentarii și poți câștiga unul dintre cele 3 vouchere de cumpărături în Kaufland în valoare de 500 de lei! Concursul se încheie pe 5 februarie, iar câștigătorii îi vom afla în perioada 13-15 februarie.