Survivor: Mesajul de ULTIMA ORA privind Triburile si Episodul de Astazi

Survivor Mesajul ULTIMA ORA Triburile Episodul Astazi

Survivor, reality show-ul cel mai popular din Romania in momentul de fata, este subiectul unui mesaj de ultima ora trimis de catre cei de la PRO TV pentru fanii din intreaga tara, iar asta pentru ca aduce in atentie oamenilor ceea ce urmeaza sa se intemple in cadrul episodului care va fi difuzat in aceasta seara.

Survivor ne aduce in atentie faptul ca in aceasta seara triburile se lupta pentru o recompensa extrem de importanta, mai exact posibilitatea de a comunica cu persoanele dragi, astfel ca miza este una extrem de serioasa, deci vor exista si provocar pe masura asteptarilor pe care le au fanii din taota Romania.

In imaginile de mai jos puteti vedea o parte din ceea ce se va intampla in aceasta seara in cadrul Survivor Romania, spiritele fiind foarte incinse din cauza mizei foarte mari pe care o are emisiunea din aceasta seara, asa ca va fi foarte interesant de vazut cat de mult vor aprecia fanii ceea ce a fost pregatit.

Survivor Romania spune deasemenea ca formatul acestui reality show este cel mai dur din lume in momentul de fata, iar acest lucru este vizibil “din plin” prin toate accidentarile pe care le sufera foarte multi dintre participantii, unii dintre ei fiind extrasi din locatia desfasurarii concursului cu ajutorul doctorilor si a ambulantei.

Vor fi emoții mari în această seară la Survivor! Supraviețuitorii joacă pentru COMUNICARE, așa că miza este mare! Care trib crezi că va avea șansa să comunice cu cei de acasă ? Forța nu stă doar pe traseu, ci și în afara lui! Ne vedem peste câteva ore, la cel mai dur reality show din lume.