Vestile OMV IMPORTANTE pentru Romani, Decizia pentru Benzinariile din Tara

Vestile OMV IMPORTANTE Romani Decizia Benzinariile Tara

OMV ii anunta in mod oficial pe romanii din toata tara in legatura cu decizia pe care a luat-o pentru benzinariile in care foarte multi oameni merg sa-si alimenteze masinile in fiecare zi, iar asta pentru ca vorbim despre o masura in baza careia noi urmeaza sa avem parte de beneficii mai multe pentru ceea ce facem.

OMV explica mai jos faptul ca ofera mai multe puncte pentru alimentarile facute in cadrul benzinariilor sale din toata tara, adeci pana pe 15 martie putem sa ne bucuram de mai multe puncte pentru carburantii MaxxMotion, ele fiind inregistrate in cadrul aplicatiei OMV MyStation, si folositi mai tarziu pentru achizitii.

Conform celor de la OMV, punctele se aduna in aplicatia sa doar daca avem un car de fidelitate facut in prealabil, si scanam aplicatia la casele de marcat in momentul in care facem achizitia, altfel nu au cum sa se adune puncte undeva, deci e bine sa va uitati cu mare atentie la ceea ce spune ca ofera compania.

OMV vorbeste deasemenea si despre faptul ca are oferte speciale in cadrul VIVA Cafe pentru oricare dintre clientii care ajung in benzinariile sale din Romania in perioada urmatoare, asa ca e bine sa nu treceti cu vederea nici aceste oferte speciale, mai ales ca ele sunt oferite doar pentru o perioada limitata de timp.

Veștile bune vin mereu în perechi, se zice. Noi avem una singură pentru tine: până pe 15 martie, fiecare litru de carburant de performanță OMV MaxxMotion = 10 puncte în aplicația OMV MyStation. Descarcă app-ul și adună puncte sau cheltuie-le pe produsele preferate!

Ne place să te întâmpinăm cu zâmbetul pe buze, dar și cu oferte care fac din fiecare vizită la OMV un moment de răsfăț.​ Descoperă promoțiile VIVA Café, disponibile doar cu aplicația OMV MyStation.