GRATUIT de la Telekom pentru Clientii Romani, Anuntul Facut de Operator

GRATUIT Telekom Clientii Romani Anuntul Facut Operator

Telekom ii anunta in mod oficial pe clientii din toata Romania in legatura cu ceea ce le ofera gratuit in momentul de fata, si dupa cum puteti vedea mai jos, vorbim despre faptul ca la alegerea pentru unul dintre abonamentele selectate, se ofera gratuit un dispozitiv Chromecast pentru vizualizarea de continut pe web.

Telekom vorbeste mai jos despre faptul ca oricare dintre clientii care alege unul dintre abonamentele NELIMITAT 9, 14, 18 primeste un Chromecast gratuit de la operator, chiar daca se face trecerea de la o cartela prepay la aceste abonamente, sau daca se face portare de la un alt grup de telecomunicatii.

Conform celor de la Telekom Romania, un dispozitiv Chromecast este foarte util cand vine vorba despre vizualizarea de continut online pe televizoare, el putand fi controlat si de pe un telefon mobil pentru a ni se permite sa vedem cam orice ne-ar interesa de pe platforme de streaming video la cerere, sau de oriunde de pe web.

Telekom Romania are pe website-ul sau toate informatiile necesare pentru romanii care sunt dornici sa profite de o promotie de acest gen, si le permite sa afle mai multe despre felul in care pot intra in posesia unui Chromecast, asa ca daca sunteti dornici sa aflati detalii, nu trebuie decat sa accesati website-ul operatorului.

La oricare dintre abonamentele NELIMITAT 9, 14, 18 primești un Google Chromecast. Cum poți alege unul dintre aceste abonamente ? Dacă îți portezi numărul din altă rețea. Dacă treci de la cartelă la abonament sau. Dacă îți faci un nou abonament pe contul tau.

Ce poți viziona pe televizorul tău cu ajutorul lui Google Chromcast ? Filmele și emisiunile preferate din aplicațiile pentru care plătești abonament, cum ar fi: Netflix, Prime video, Hotstar, SonyLiv, Gaana etc. Video, jocuri etc. de la peste 800 de aplicații compatibile. Fotografiile și înregistrările video pe care le-ai făcut chiar tu.