Informarile WhatsApp cu Deciziile SPECIALE pentru iPhone si Android in 2023

Informarile WhatsApp Deciziile SPECIALE iPhone Android 2023

WhatsApp a publicat o serie de informari cu privire la deciziile speciale luate pentru iPhone si Android la inceput de an 2023, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume anuntandu-i pe oameni in legatura cu ceea ce a pregatit in luna februarie pentru Valentine’s Day, iar vestile sunt excelente pentru noi.

WhatsApp explica mai jos cum a inclus nou pachet de stickere, autocolante, speciale pentru Vlaentine’s Day, ele fiind disponibile inainte de 14 februarie pentru toti cei peste 2 miliarde de oameni care folosesc platforma de mesagerie de pe iPhone si Android in fiecare luna, iar ele pot face conversatiile mai interesante.

Pasii pe care ii vedem descrisi mai jos de catre cei de la WhatsApp Messenger ne ajuta sa vizualizam rapid aceste stickere, si sa le aplicam imediat in oricare dintre conversatiile pe care le facem, totul fiind realizabil in vederea comunicarii mai bune cu oricare dintre cei care ne trimit mesaje, sau le primesc.

WhatsApp Messenger adauga aceste stickere la toata lista de pachete care sunt deja disponibile pentru utilizatori, astfel ca nu vorbim decat despre o completare a stickerelor care erau deja disponibile pentru noi, insa ca si multe altele, acestea ar putea fi disponibile pentru o perioada foarte limitata de timp, in final.

Cea mai bună idee de cadou de Valentine: pachet de autocolante personalizate cu toate fotografiile cu pisici pe care le trimite partenerul tău! Iată cum vă puteți crea propriile autocolante. Pasul 1: Deschideți un chat WhatsApp pe telefon sau desktop. Pasul 2: Faceți clic pe pictograma agrafă de lângă caseta de text.

Pasul 3: Din pictogramele pop-up, selectați cel albastru mai închis pe care scrie „Sticker”. Pasul 4: Selectați o imagine din meniul Fișiere și începeți crearea! Aici, puteți decupa, adăuga emoji-uri sau text. Depinde de tine. Sfat profesionist: construiește-ți colecția de stickere în chat-uri, astfel încât să poți salva pe telefon și în biblioteca ta de stickere.