Anunturile MOL foarte IMPORTANTE cu Decizii pentru Benzinariile din Toata Romania

Anunturile MOL IMPORTANTE Decizii Benzinariile Toata Romania

MOL, lant cu multe benzinarii deschise in Romania pana in momentul de fata, a publicat 2 anunturi foarte importante cu decizii care au fost luate in legatura cu locatiile in care merg foarte multi romani pentru a alimenta, insa ne informeaza si despre deschiderea unora noi pe autostrazile A1 si A2, din tara noastra.

MOL vorbeste intr-o prima faza despre faptul ca pe autostrazile A1 si A2 sunt disponibile noi benzinarii in care putem sa alimentam, dar in care putem sa incarcam si masinile electrice multumita statiilor care au fost amplasate, in respectivele locatii din Romania, asa ca este foarte important pentru multi romani sa stie asta.

Separat, cei de la MOL Romania vorbesc si despre o campanie de iarna in cadrul careia ofera o serie de premii pentru romanii care vor sa se inscrie pentru a avea sansa de a castiga orice este pus la dispozitie de catre companie in momentul de fata, mii de oameni avand norocul acesta pana acum.

MOL Romania are mai multe informatii pe website-ul sau atat in legatura cu noile benzinarii care au fost deschise in Romania, dar si cu acea campanie speciala care aduce o serie de premii speciale pentru romanii care sunt cu adevarat dornici sa profite de toate premiile care sunt disponibile chiar acum.

Alimentează la MOL #Plugee cu energie la MAX! În cele mai noi stații #MOL deschise pe A1 și A2 găsești stația de încărcare rapidă #Kempower- o soluție ideală pentru autovehiculele electrice obișnuite, off-road, sau flote mari.

Premianții #MOL #EVO au alimentări înregistrate în toată țara! Campaniile desfășurate în ultimii ani au adus zâmbetul pe buzele a 8700 de norocoși! Felicitări tuturor! Înscrie-te și tu în Campania de iarnă și testează-ți norocul pentru premiile rămase în joc! Descoperă lista câștigătorilor confirmați în #MOLGo sau pe site.