PREMIERA BANCA Transilvania Anuntata Oficial Tuturor Clientilor Romani

PREMIERA BANCA Transilvania Anuntata Oficial Tuturor Clientilor Romani

BANCA Transilvania ii anunta in mod oficial pe clientii din Romania in legatura cu o premiera foarte importanta pe care a realizat, cea mai mare banca din tara noastra, dar si din Europa de Est, fiind prima care lanseaza carduri virtuale animate pentru clientii care sunt dornici sa foloseasca asemenea tipuri de carduri.

BANCA Transilvania a si publicat o imagine in care putem vedea aceste carduri animate , iar ele sunt deja vizibile in cadrul aplicatiei BT Pay pentru oricare dintre romanii care au decis sa-si activeze un card virtual pentru plati si achizitii online, deci daca ati facut-o, atunci va puteti bucura deja de noul design pe care acestea il au.

Conform celor de la BANCA Transilvania, aceste carduri virtuale animate pot fi utilizate exclusiv pentru tranzactii online, deci nu le vom putea folosi inclusiv pentru a face achizitii la POS-uri, ceva ce este foarte important de retinut, in contextul in care banca ne ofera posibilitatea de a plati cu carduri virtuale si in magazine.

BANCA Transilvania aduce pentru clienti doar o schimbare vizuala, iar asta pentru ca din punct de vedere practic, aceste carduri virtuale nu sunt cu nimic mai bune decat cele obisnuite, pentru ca nu ne permit sa platim la POS-uri, asa ca e important sa aveti in vedere acest lucru, daca veti dori sa le folositi.

Cardul virtual animat este destinat plăților online și se emite exclusiv din BT Pay. BT Pay vine și cu alte opțiuni noi, care ajută clienții să economisească, să-și majoreze creditul pe card și să aibă acces la conturile curente, indiferent de valuta acestora.

Una dintre noile funcționalități, posibilitatea de a adăuga în aplicație toate conturile curente deschise la Banca Transilvania, a transformat BT Pay din wallet în aplicație de mobile banking și înseamnă acum experiență în 360, cu acces la conturile curente și cardurile BT. Aplicația are un design nou, cu toate opțiunile de bază pe ecranul principal.