GRATUIT la Carrefour pentru Clienti, Anuntul Oficial Transmis Romanilor

GRATUIT Carrefour Clienti Anuntul Oficial Transmis Romanilor

Carrefour, unul dintre cele mai importante lanturi de hypermarket-uri din toata Romania, a anuntat in mod oficial ceea ce ofera gratuit romanilor din intreaga tara in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre vesti extrem de bune, iar asta pentru ca de la companie se ofera o serie de premii interesante.

Carrefour a hotarat sa le ofere romanilor, cu ocazia sarbatoririi a 2 ani de existenta a platformei Act For Good, o serie de premii care constau in 10 telefoane iPhone 14 Pro si o masina Renault Austral, deci premii extrem de interesante pe care oricine le poate castiga in momentul de fata, daca este dornic.

Conform celor de la Carrefour Romania, pentru a putea intra in posesia oricaruia dintre aceste premii, nu trebuie decat sa folosim in continuare aplicatia companiei pentru a face cumparaturi pentru produsele care sunt disponibile in cadrul campaniei Act for Good,

Carrefour Romania are si pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce inseamna Act for Good, dar si modalitatile prin care putem sa ne inscriem la campania sa speciala, astfel ca trebuie doar sa ne uitam la toate informatiile pentru a afla ce fel de sanse avem sa intram in posesia vreunui premiu.

Sărbătorim 2 ani de Act For Good cu premii pentru toate provocările pe care le-ai acceptat în app și toate faptele bune pentru care am făcut împreună echipă! Cu 10 puncte Act For Good ai 1 șansă de câștig la marele premiu. Poți strânge până la 30 de șanse. Pentru mai multe detalii și înscriere, hai în aplicația Carrefour!