Hotararea Orange de ULTIMA ORA, ce da GRATIS Clientilor din Romania

Hotararea Orange ULTIMA ORA GRATIS Clientilor Romania

Orange, cel mai mare grup de telecomunicatii din toata Romania in momentul de fata, a anuntat in mod oficial ce hotarare a luat pentru clientii din toata tara in momentul de fata, una care le aduce oamenilor gratis o serie de premii extrem de interesante pe care nimeni nu ar trebui sa le rateze in aceasta perioada.

Orange s-a gandit sa le ofere romanilor mai multe surprize cu ocazia Valentine’s Day, astfel ca a in cadrul Pinata Party a schimbat premiile care sunt oferite pentru clienti, si vorbim, printre altele, despre 15 telefoane iPhone 15 Plus care pot fi castigate in momentul de fata de catre oricare dintre romani.

Orange nu se limiteaza doar la atat, iar asta deoarece printre premiile pe care le ofera pentru clientii din Romania in cadrul Pinata Party se numara deasemenea vouchere pentru magazinul online, dar si bonusuri sub forma de beneficii pentru serviciile de telecomunicatii mobile, deci vestile sunt excelente pentru clienti.

Pentru a putea avea sansa de a castiga oricare dintre premiile care sunt oferite de catre cei de la Orange Romania, trebuie sa avem aplicatia MyOrange instalata, sa facem un cont in ea, si sa participam la promotia Pinata Party pe care compania a gandit-o pentru ea, totul fiind disponibil imediat dupa instalare.

Orange Romania are si pe website-ul sau mai multa informatii cu privire la ceea ce presupune aceasta campanie speciala in momentul de fata, asa ca daca sunteti cu adevarat interesati de ea, ar fi bine sa va orientati in cadrul aplicatiei pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre premiile care sunt oferite.

Acum poti revendica, cu punctele acumulate din spargerea Pinatelor, premii cu beneficii bonus pentru abonamentul tău Orange sau cartela ta PrePay. Adună minimum 1.000 de puncte și poți câștiga prin tragere la sorți super premii: telefoane Apple iPhone 14 Plus. Descoperă toate premiile instant pe care le poți câștiga sau pe care le poți revendica cu punctele acumulate din spargerea Pinatelor.