GRATUIT la DIGI Romania pentru MILIOANE de Romani, Anuntul Facut de Companie

GRATUIT DIGI Romania MILIOANE Romani Anuntul Facut Companie

DIGI Romania este cel mai mare grup romanesc de telecomunicatii, cu milioane de clienti in intreaga tara care beneficiaza de servicii de televiziune, internet, telefonie fixa si mobila, iar pentru cateva milioane dintre ei are un anunt oficial in legatura cu ceea ce le ofera gratuit chiar incepand de acum in tara.

DIGI Romania le spune tuturor romanilor din tara noastra faptul ca le ofera in mod gratuit o luna de acces la extraoptiunea FILM NOW, daca aleg sa o activeze cu o perioada contractuala de 24 de luni de zile, campania aceasta fiind derulata si in trecut de catre grupul RCS & RDS pentru clientii din Romania.

Puteti vedea mai jos mesajele pe care DIGI Romania le-a publicat pentru clientii sai, iar in baza lor, vorbim despre posibilitatea de a beneficia de aceasta promotie numai daca avem un abonament de televiziune digitala, sau prin satelit, de la compania romaneasca, sau daca ne facem unul, iar apoi activam extraoptiunea.

DIGI Romania spune ca gratuitatea de o luna este oferita chiar in prima luna de contract, insa nu uitati ca trebuie sa mentineti activ acel contract pentru o perioada de 2 ani de zile, altfel e posibil sa fiti nevoiti sa platiti luna de gratuitate in momentul in care decideti sa reziliati contractul cu operatorul.

A început promoția FILM NOW! Activează-ți extraopțiunea și prima lună e fără cost, apoi plătești doar 3 lei pe lună. Cele mai bune filme așteaptă: The hitman’s wife bodyguard, Last seen alive sau Wonder Woman 1984. Bucură-te de oferta sezonului cu DIGI și Film Now să vezi cele mai bune filme.

Relaxează-te, cuibărește-te pe canapea, fotoliu sau în pat și începe maratonul de filme. Comedie, dramă, acțiune? Ce să fie azi ? Extraoptiunea Film Now este disponibilă doar împreună cu un abonament de televiziune digitală prin cablu sau satelit încheiat pe 24 de luni.