Informarea OMV IMPORTANTA pentru Romani privind Benzinariile din Tara

Informarea OMV IMPORTANTA Romani Benzinariile Tara

OMV, unul dintre cele mai mari lanturi de benzinarii din Romania cu un numar foarte mare de clienti care ajung pentru a-si alimenta automobilele, iar asta deoarece ne aduce in atentie ceva ce foarte putini romani stiau, mai exact faptul ca putem trimite colete din benzinarii cu ajutorul celor de la FAN Courier.

OMV explica mai jos faptul ca un parteneriat incheiat cu FAN Courier in acest scop le permite romanilor din toata tara sa trimita colete catre locatii din toata tara in doar 24 de ore, cu plata facuta chiar si prin SMS, astfel ca vorbim despre un serviciu inedit pe care lantul de benzinarii il ofera romanilor chiar acum.

Atat colete, cat si plicuri, pot fi expediate de catre romani prin intermediul OMV Romania in momentul de fata, astfel ca indiferent ce anume ati avea nevoie sa trimiteti, veti avea posibilitatea de a face acest lucru fara probleme, ceea ce desigur ca este o veste excelenta pentru multi dintre cei care nu stiaua sta.

OMV Romania ar putea fi singurul lant de benzinarii care ofera posibilitatea de a folosi serviciile celor de la FAN Courier pentru a expedia colete oriunde in Romania, asa ca merita sa avem in vedere ceea ce ne este oferit, mai ales ca nu e chiar atat de usor sa gasesti tot timpul o locatie din care le poti expedia.

OMV pune la dispoziția clienților săi un nou extra-serviciu, prin intermediul căruia poţi expedia ușor și rapid coletele sau plicurile către destinația dorită din țară. Noul serviciu de curierat, oferit în cadrul OMV Services in parteneriat cu FAN Courier, permite ca expediția să fie livrată la adresa solicitată în termen de 24 de ore, plata făcându-se printr-un simplu SMS.

Odată ajuns cu plicul sau coletul în stația OMV, te informezi asupra condițiilor de expediție, completezi documentul de transport (AWB) pe care îl primești de la reprezentanții stației si efectuezi plata prin trimiterea unui SMS din rețelele Vodafone, Orange sau Cosmote, cu codul unic specificat în Pliantul cu instrucțiuni. Costul unui SMS variază în funcție de tipul expediției și de localitatea de destinație*.