Masura BCR Romania foarte IMPORTANTA pentru Clientii din TOATA Tara

Masura BCR Romania IMPORTANTA Clientii TOATA Tara

BCR Romania, banca la care un numar mare de romani din toata tara inca au conturi si ii folosesc serviciile, a anuntat in mod oficial o masura importanta despre care ar trebui sa stie chiar acum oricare dintre cei care folosesc aplicatia George pentru telefoane mobile, iar asta pentru ca ea a fost actualizata.

BCR Romania vorbeste mai jos despre faptul ca noua versiune a aplicatiei sale pentru iPhone si Android a fost actualizata, iar noua versiune aduce pentru clienti imbunatatiri pentru experienta de utilizare de care au parte, astfel incat ei sa isi poata administra mai bine conturile bancare, insa si banii din conturi.

Dupa cum prea bine stiti deja, aplicatia George a celor de la BCR Romania a fost gandita pentru a permite administrarea conturilor de pe iPhone si Android, in mod constant fiind lansate actualizari care sa imbunatateasca experienta de utilizare a ei, asa cum este si normal pentru un serviciu de acest gen.

BCR Romania incearca in mod constant sa imbunatateasca aplicatia pentru iPhone si Android pentru a ne oferi cele mai bune experiente de folosire, dar si functionalitati noi, astfel ca merita sa o actualizam in mod constant pentru a nu rata schimbarile bune care sunt oferite, chiar daca aceste schimbari nu vin chiar atat de des.

BCR Romania explica pe website-ul sau cat de utila este aceasta aplicatie, iar activarea ei poate fi facuta foarte simplu din oricare dintre agentiile bancii, sau chiar de la distanta, asa ca merita sa o aveti in vedere, daca sunteti client al bancii in continuare, pentru ca poata fi extrem de utila in acest moment.

George este în continuă evoluție! Această nouă versiune se concentrează pe remedierea erorilor, astfel încât să vă puteți bucura de experiența digitală cu care v-ați obișnuit.