Netflix: Acuzatii de Tratamente INUMANE de la Participantii la un Reality Show

Netflix Acuzatii Tratamente INUMANE Participantii Reality Show

Netflix este iar in centrul unui scandal, insa de aceasta data unul mai serios care pune in centru participantii la un reality show, ei lansand acuzatii de tratamente inumane impotriva unei companii partenere care produce pentru platforma de streaming video la cerere un reality show numit Squid Game: The Challenge.

Netflix s-a gandit sa faca acest reality show in Marea Britanie, in baza celebrei serii Squid Game, insa concurentii n-au fost impresionati de ceea ce au intalnti la filmari, conform Variety, prima proba implicand jocul “red light, green light”, pe care l-au jucat intr-un hangar, la temperaturi foarte scazute, si stand nemiscati timp de zeci de minute in timpul probei.

Din cauza temperaturilor foarte reduse, dar si a cerintelor echipei de productie, unii dintre participantii la reality show si-au pierdut cunostinta in timpul filmarilor, multi altii avand deasemenea nevoie de ingrijiri medicale de la echipele medicale prezente la hangarul in care 456 de oameni au fost chemati pentru a concura.

Conform participantilor, medicii au intervenit de peste 10 ori pentru a ajuta concurentii care au inceput sa lesine dupa perioade de pana la aproape 30 de minute de stat in loc, in temperaturi reduse, fara imbracaminte adecvata, concurentii plangandu-se si de faptul ca nu au fost de acord sa participe la un asemenea concurs.

Netflix si casa de productie au afirmat ca au depus toate eforturile pentru a avea grija de concurenti, chiar daca multi s-au plans de frigul, orele lungi de filmare, si pozitiile dificile in care au stat, insa cu toate acestea, Squid Game: The Challenge a fost filmat, si va fi un reality show pe care-l vom vedea in platforma de streaming video la cerere.

“Povestea descria modul în care concurenții din reality show au fost lăsați înghețați într-un umeraș de avion cavernos din Bedford, jucând un joc aparent interminabil în care ei a trebuit să țină ipostaze asemănătoare unei statui aproape 30 de minute. Medicii de pe platourile de filmare au fost chemați în mod repetat la o scenă pe care un concurent a descris-o drept o „zonă de război” jucată la temperaturi scăzute.

Netflix s-a grăbit să dezvăluie rapoartele tabloide despre un concurent care a fost întins, minimizând public incidentul. Într-o declarație din 25 ianuarie, streamerul a spus că îi pasă „profund” de sănătatea și siguranța distribuției și a echipajului. Da, a fost foarte frig pe platou, a recunoscut Netflix, dar „participanții erau pregătiți pentru asta”.”