Anunturile WhatsApp cu 2 Schimbari IMPORTANTE pentru iPhone si Android

Anunturile WhatsApp 2 Schimbari IMPORTANTE iPhone Android

WhatsApp, cea mai importanta aplicatie de mesagerie pentru iPhone si Android din intreaga lume cu peste 2 miliarde de utilizatori activi lunar, a anuntat in mod oficial 2 schimbari importante pentru telefoanele utilizatorilor din intreaga lume, ele fiind disponibile cu cele mai recente actualizari ale aplicatiei.

WhatsApp ii anunta in primul rand pe utilizatorii sai despre faptul ca pot folosi in iPhone si Android stickere si avatare personalizate ca fotografii de profil, ceva ce este in plin proces de testare de foarte multa vreme, dar este oferit in mod oficial abia acum impreuna cu aceasta modificare buna implementata de catre companie.

WhatsApp vorbeste deasemenea despre faptul ca acum putem inregistra clipuri video mult mai usor printr-o simpla glisare spre stanga din interfata aplicatiei pentru inregistrarea de poze, astfel ca totul este realizabil mult mai usor, ceva ce desigur ca vine ca o veste excelenta pentru toti cei care folosesc aplicatia in mod obisnuit.

Recent, cei de la WhatsApp Messenger au implementat mai multe schimbari bune, printre ele numarandu-se unele care ne permit sa ne ascundem statusul online fata de alte persoane care sunt active in cadrul platformei, sau chiar trimiterea mai usoar de poze din alte aplicatii, catre persoanele cu care discutam in mod constant.

WhatsApp Messenger lucreaza deasemenea si la alte modificari bune pentru aplicatia pe care o folosim pe iPhone si Android, astfel ca merita sa ne uitam cu atentie la ceea ce mai este pregatit in cursul urmatoarelor luni, pentru ca anul 2023 va fi unul extrem de interesant din punct de vedere al noutatilor pe care le vom vedea in cadrul platformei.

Acum puteți crea avatare personalizate și le puteți folosi ca stickere și fotografii de profil. Accesați Setări > Avatar pentru a începe. Acum puteți glisa spre stânga în interiorul camerei WhatsApp pentru a înregistra video cu mâinile libere.