Anunturile LIDL Romania cu Tot ce da GRATUIT Romanilor din Intreaga Tara

Anunturile LIDL Romania Tot GRATUIT Romanilor Intreaga Tara

LIDL Romania a publicat 2 anunturi foarte importante prin care ii anunta pe romanii din intreaga tara in legatura cu ceea ce le da gratuit chiar in acest moment dupa ce merg in magazine sa cumpere produsele dorite, si puteti vedea mai jos ca vestile sunt extrem de bune pentru cei care sunt interesati de oferte.

LIDL Romania le spune clientilor din toata tara despre faptul ca daca aleg sa cumpere produse in valoare de minim 70 de LEI din magazinele sale, inclusiv unul al Italiamo, atunci au sansa de a se inscrie in cadrul unei promotii prin care se ofera o serie de premii extrem de interesante despre care oricine ar trebui sa stie.

Puteti vedea mai jos ca vorbim despre un frigider de la Fram, 10 vouchere LIDL Romania in valoare de 200 de LEI fiecare, dar si 5 seturi de 3 piese Bergner Gourmet, iar pentru a participa trebuie sa inscrieti bonul de cumparaturi in cadrul unui formular de inscriere care este disponibil pe website-ul companiei.

LIDL Romania a publicat si un alt anunt care vorbeste despre cupoanele de reduceri disponibile in cadrul LIDL Plus pentru clientii romani dornici sa profite de ele, acestea fiind disponibile chiar de la inceputul acestei saptamani, deci aveti multiple sanse pentru a cumpara tot ceea ce va doriti de la lantul de supermarket-uri.

E din nou momentul să trăiești viața în stil italian și să fii premiat pentru asta! Orice bon de minimum 70 lei, pe care se găsesc și produse #Italiamo, poate să-ți aducă unul din premiile săptămânii. Detalii și înscrieri pe site!

Ți-am pregătit noi cupoane cu reduceri #LidlPlus! Activează-le din aplicație înainte de a veni la cumpărături, hai să alegi produsele preferate, iar la final scanează cardul digital la casa de marcat. Vezi ofertele de astazi.