Austria Confirma prin Nehammer Masurile MAJORE dupa Lovitura data Romaniei

Austria Confirma Nehammer Masurile MAJORE Lovitura Romaniei

Austria confirma prin cancelarul Karl Nehammer o serie de noi masuri foarte importante care au fost luate de catre guvernul de la Viena dupa blocarea intrarii Romaniei in Spatiul Schengen, iar asta pentru ca s-a format o coalitie de tari importante din Uniunea Europeana care pun presiune foarte mare pe stabilirea unor schimbari majore in ceea ce priveste politica privind migratia.

Austria anunta ca in urma discutiilor avute de catre cancelarul sau cu unii dintre lideruu guvernelor cu care colaboreaza in cadrul acestei coalitii, s-a ajuns la o serie de puncte comune care vor fi sustinute in cadrul summit-ului de joi si vineri, scopul final fiind reducerea migratiei, si repatrierea mai multor migranti care pana in momentul de fata au fost descoperiti tranzitand tari UE.

Austria ramane in continuare hotarata sa impiedice intrarea Romaniei in Schengen pana in momentul in care cerintele sale cu privire la oprirea migratiei ilegale in Uniunea Europeana vor fi indeplinite, iar cu aliati precum Italia, Franta, Olanda, Spania, Belgia, Suedia, si nu numai, e destul de clar faptul ca nu vom vedea prea rapid o aderare a tarii noastre, asa cum dorim.

“Discuțiile din perioada premergătoare summitului UE sunt valoroase pentru discutarea pozițiilor comune și, de asemenea, pentru explicarea preocupărilor. Omologul meu Giorgia Meloni și cu mine în special avem multe în comun aici, deși cu cerințe diferite pentru Comisia Europeana.

Suntem cu toții de acord că vrem să acționăm împreună și ca una împotriva migrației ilegale și că o soluție europeană este acum timpul. Abordarea pragmatică menționată de Comisie în ultimele zile este acum necesară pentru a lua foarte rapid măsuri eficiente în lupta împotriva migrației ilegale.”