ATENTIONARILE Orange pentru MILIOANELE de Clienti din Toata Romania

ATENTIONARILE Orange MILIOANELE Clienti Toata Romania

Orange, operator de telecomunicatii din Romania care are milioane de clienti care beneficiaza de serviciile sale in momentul de fata, ii atentioneaza in mod oficial pe toti dintre ei in legatura cu faptul ca trebuie sa fie extrem de vigilenti cand vine vorba despre siguranta pe internet, aceasta fiind o problema foarte serioasa.

Orange a publicat mai jos doua atentionari in legatura cu modul in care Romanii ar trebui sa se fereasca de pericolele care exista in momentul de fata cand vine vorba despre folosirea internetului, iar asta pentru ca datele noastre personale pot fi extrem de usor furate de catre persoanele rau intentionate.

Mai mult decat atat, Orange Romania ne recomanda sa fim extrem de atenti si cui trimitem poze in momentul in care purtam conversatii pe retele de socializare, sau prin platforme de mesagerie, iar asta pentru ca nu putem sti 100% sigur intotdeuna unde ajung acestea, asa ca e important sa avem grija ce trimitem.

Orange Romania are pe website-ul sau foarte multe informatii importante cu privire la modul in care putem sa ne protejam atunci cand suntem activi pe internet, iar asta pentru ca siguranta este extrem de importanta pentru multe companii din intreaga lume, dar multi oameni obisnuiti nu stiu cum sa se protejeze.

Astăzi, de Ziua Internațională a Siguranței pe internet, îți recomandăm să activezi funcția ”Locație” a telefonului numai atunci când ai nevoie de ea. Află mai multe pe oran.ge/Safety & stay tuned for more. Astăzi, de Ziua Internațională a Siguranței pe internet, îți recomandăm să trimiți fotografiile tale doar persoanelor în care ai încredere. Află mai multe pe website & stay tuned for more.