Decizia ENGIE foarte IMPORTANTA, ce Trebuie sa faca Oricare dintre Clientii Romani

Decizia ENGIE IMPORTANTA Trebuie faca Oricare Clientii Romani

ENGIE, companie pe care se bazeaza foarte multi romani pentru furnizarea de energie electrica zi gaze naturale in momentul de fata, le transmite tuturor celor care primesc servicii in momentul de fata, ce ar trebui sa faca daca si-au schimbat numele, si vor sa ramana in continuare clienti ai companiei pentru serviciile de energie.

ENGIE spune ca intr-o asemenea situatie trebuie sa anuntam de indata compania cu privire la modificarile de nume care au loc, iar asta pentru ca in baza noilor informatii cu privire la identificarea clientului este emisa si factura in baza careia trebuie platite serviciile de energie care sunt livrate romanilor.

Conform celor de la ENGIE Romania, actualizarea datelor se poate face si online de catre clienti, insa pentru realizarea acestui lucru este necesara folosirea formularului de contact, care este disponibil in cadrul website-ului sau, noile noastre date de identificare trebuind sa fie furnizate in clar si complet.

ENGIE Romania va modifica datele din contractul de furnizare pentru a include aceste informatii noi, si va modifica inclusiv datele de pe facturile pe care le primim, astfel ca vom putea plati orice fel de facturi noi care sunt emise pentru noi de catre companie in baza serviciilor care ne sunt furnizate la locatie.

Mi-am schimbat numele. Cum pot actualiza informațiile din contractul de energie? Este important să păstrăm datele actualizate și să ne anunți de fiecare dată când intervin modificări pe acestea. Astfel, te putem identifica rapid când vei avea nevoie de informații despre contract, iar toate documentele și informările importate vor ajunge în timp util, la persoana potrivită.

Pentru modificarea numelui din contrctul de energie te rugăm să ne scrii pe formularul de contact online: categoria Contracte, subiectul Actualizare date personale/date de contact. Nu uita să atașezi o copie valabilă a actului de identitate.