Anuntul ENEL de ULTIMA ORA cu un IMPORTANT Mesaj pentru Clientii din Romania

Anuntul ENEL ULTIMA ORA IMPORTANT Mesaj Clientii Romania

ENEL, compania de care multi romani din tara noastra au nevoie pentru servicii de gaze naturale sau energie electrica, transmite un extrem de important anunt de ultima ora cu privire la o modalitate foarte importanta prin care putem sa economisim energie atunci cand spalam rufele folosind o masina de spalat.

ENEL ne transmite in mod oficial faptul ca o masina electrica de clasa A este cu 355 mai eficienta decat una de clasa E, astfel ca vorbim despre o reducere substantiala a cantitatii de electricitate consumata, iar asta aduce in mod implicit si o reducere substantiala pentru suma de plata pe care o vom plati pentru ceea ce consumam.

Unii dintre voi probabil stiti deja faptul ca ENEL Romania are o sectiune dedicata in cadrul website-ului sau prin intermediul careia ne ofera posibilitatea de a descoperi informatii cu privire la modalitati prin care putem sa facem economii mari cand vine vorba despre consumul de electricitate sau gaze naturale.

ENEL Romania face de ceva vreme recomandari importante cu privire la modalitatile prin care putem economisi energie in diverse moduri, asa ca merita sa ne uitam cu atentie la ceea ce ni se spune, pentru a fi siguri ca platim facturi cat mai mici pentru energia electrica zi gazele pe care le consumam.

Hainele curate și eficiența energetică fac casă bună împreună! Cu cât mașina de spălat rufe este dintr-o clasă energetică mai bună, cu atât economisești mai multă energie! De exemplu, o mașină de spălat rufe din clasa energetică A consumă cu 35% mai puțină energie decât una din clasa E. Află mai multe sfaturi despre cum să consumi energia eficient, fără să renunți la confort, pe Electripedia.