GRATIS la Kaufland, MILIOANE de Romani Anuntati de Decizia Majora

GRATIS Kaufland MILIOANE Romani Anuntati Decizia Majora

Kaufland, unul dintre lanturile de hypermarket-uri care este vizitat anul de catre milioane de romani din toate colturile tarii, a anuntat in mod oficial ceea ce a decis sa faca incepand de acum, mai exact sa ofere gratis vouchere de cumparaturi in valoare de 500 de LEI fiecare, pentru a sarbatori 4 ani de Kaufland Card.

Kaufland a lansat Kaufland Card acum 4 ani pentru a le oferi romanilor posibilitatea de a se bucura de oferte speciale doar pentru ca isi fac in mod regulat cumparaturile din locatiile sale, iar acum cei care au un asemenea tip de card de fidelitate pot participa pentru a castiga unul dintre voucherele de cumparaturi oferite.

Decizia celor de la Kaufland Romania cu privire la aceasta promotie speciala, este detaliata in mesajul de mai jos, dar si pe website-ul companiei, iar asta deoarece promotia se desfasoara numai pana in data de 12 februarie, deci aveti foarte putin timp la dispozitie pentru a va inscrie in aceasta campanie speciala.

Kaufland Romania explica mai jos faptul ca pentru a participa trebuie doar sa mentionam un prieten in comentarii, si sa ii recomandam sa isi faca un Kaufland Card, el putand deasemenea sa participe dupa ce-l face, astfel ca putem sa ajutam si o alta persoana sa participe la aceasta campanie derulata acum.

Sărbătorim 4 ani de Kaufland Card! Etichetează în comentarii un prieten căruia îi recomanzi să își facă Kaufland Card și poți câștiga unul din cele 3 vouchere de cumpărături de 500 de lei. Concursul se încheie pe 12 februarie, iar câștigătorii vor fi anunțați în perioada 13-15 februarie.