Masura OMV pentru Benzinariile in care Alimenteaza Milioane de Romani Anual

Masura OMV Benzinariile Alimenteaza Milioane Romani Anual

OMV, companie care detine un foarte mare lant de benzinarii in toata Romania in momentul de fata, ii anunta in mod oficial pe romanii din intreaga tara despre masura pe care a decis sa o ia, si vorbim despre una extrem de buna in baza careia putem sa transferam bani catre alte persoane din Romania prin locatiile sale.

OMV vorbeste in cadrul website-ului sau despre faptul ca prin intermediul WESTACO EXPRESS ne ofera posibilitatea sa transferam rapid numerar intre diverse localitati din Romania, banii ajungand la beneficiar in doar cateva minute dupa ce au fost expediati, ceea ce face serviciul foarte util pentru romani.

Mai jos aveti explicatiile celor de la OMV Romania cu privire la beneficiile care ne sunt puse la dispozitie impreuna cu acest nou serviciu care este disponibil in tara noastra, iar asta pentru ca beneficiarul poate afla prin SMS despre trimiterea banilor dintr-o locatie a companiei, astfel ca stie ce urmeaza sa ajunga la el.

OMV Romania spune ca nu este necesara existenta unui cont bancar pentru trimiterile de bani, simpla completare a unui formular permitand expedierea sumelor de bani pe care vrem sa le trimitem, astfel ca procesul in sine este unul cat se poate de simplu, dupa cum puteti vedea in explicatiile de mai jos.

Trimiti bani oriunde in tara – simplu, rapid si sigur. WESTACO EXPRESS este serviciul de transfer rapid de numerar intre localitati din Romania. Banii sunt la dispozitia Beneficiarului in cateva minute dupa ce i-ai trimis. Nu este necesara existenta unui cont bancar – Expeditorul si Beneficiarul trebuie doar sa prezinte un document de identitate valid si sa completeze un formular.

Acest serviciu oferă facilităţi suplimentare, cum ar fi înştiinţarea beneficiarului prin SMS şi/sau telefon sau informarea prin SMS a expeditorului privind efectuarea remiterii sumei către beneficiar. Programul de funcţionare pentru transfer rapid de bani este următorul: Luni – Duminică: 08.00 – 22.00 Programul de funcţionare pentru incasari rate bancare/facturi este următorul: Luni – Duminică: 00.00 – 23.30.