ATENTIONARE a CEC Bank de Importanta MAJORA pentru Clientii Romani

ATENTIONARE CEC Bank Importanta MAJORA Clientii Romani

CEC Bank, singura banca comerciala din Romania cu o activitate mai veche de un secol si foarte multi clienti in toata tara, isi atentioneaza in mod oficial clientii in momentul de fata in legatura cu un extrem de serios pericol la care pot fi expusi, si pe care trebuie sa il aiba imediat in vedere pentru a fi in siguranta.

CEC Bank vorbeste mai jos despre faptul ca atacurile cibernetice continua in aceasta perioada, si ca din pacate exista foarte multe tentative de phishing in plina desfasurare, iar asta pentru ca romanii sunt vazuti ca victime sigure de catre hackerii care incearca sa obtina bani de pe urma noastra, fara sa le pese de consecinte.

Conform celor de la CEC Bank, nu trebuie sa ne cedam datele personale absolut nimanui, indiferent de ceea ce ni se spune in diverse email-uri, sau mesaje primite pe retelele de socializare, si nu trebuie sa accesam orice fel de link-uri care ne sunt trimise prin orice fel de mijloace de comunicare in momentul de fata.

CEC Bank stie foarte bine cat de mare poate fi pericolul pentru cei care cad in capcana hackerilor, iar asta pentru ca romanii nu stiu cat de periculoase pot fi atacurile de acest gen, si in ce moduri pot fi utilizate datele lor personale de catre cei care vor doar sa le fure banii din conturi, lucru care se intampla destul de des, din pacate.

Suntem siguri că, după câte exemple de phishing ți-am ilustrat de-a lungul timpului, e greu să mai cazi în capcanele întinse de pirații Internetului, precum cea din imaginea alăturată. Totuși, nu strică să-ți spunem încă o dată: nu-ți lăsa datele personale și nu da click pe link-urile care prezintă și cea mai mică urmă de nesiguranță.

Băncile nu-ți vor cere niciodată date personale prin astfel de mesaje. Ferește-te de cele mai recente tentative de phishing care pot părea mesaje trimise de noi. Vezi exemple în comentarii: