Decizia Vodafone de URGENTA Anuntata Oficial Clientilor din Romania

Decizia Vodafone URGENTA Anuntata Oficial Clientilor Romania

Vodafone a anuntat in mod oficial in cursul acestei zile o decizie de urgenta care a fost luata pentru clientii romani, ea aducand o masura extrem de importanta in aceasta perioada in care din cauza cutremurului din Turcia pot fi extrem de multe persoane afectate, si este nevoie ca ele sa fie ajutate de catre autoritati.

Vodafone a anuntat in mod oficail faptul ca toate apelurile si SMS-urile initiate/trimise, de catre clientii vodafone catre Turcia si Siria sunt gratuite pana in data de 12 februarie, inclusiv, dar aceasta gratuitate se aplica exclusiv pentru apelurile initiate din Romania, nu si pentru cele initiate in roaming, din pacate.

Decizia pe care a luat-o compania Vodafone Romania se aplica incepand e acum, si nu este exclus sa fie extinsa dupa data de 12 februarie, mai ales ca inca sunt cautate persoane sub daramaturile produse in urma seismelor care au lovit Turcia si Siria, asa ca masurile in sine e posibil sa nu dispara dupa 12 februarie 2023.

Vodafone Romania nu a actionat precum Orange, care a decis sa le ofere inclusiv clientilor din Turcia posibilitatea de a suna la o serie de numere ale MAE pentru a primi ajutor in aceasta perioada, dar poate ca decizia operatorului va fi modificata, daca vor exista si destule plangeri de la oameni.

Trecem din nou prin momente care ne arată cât de important este să putem lua legătura cu cei dragi și să rămânem conectați cu ei. Apelurile realizate și SMS-urile trimise de toți abonații Vodafone către Turcia și Siria, până pe 12 februarie inclusiv, nu vor fi facturate.

Te rugam sa retii ca unele retele locale de comunicatii sunt afectate ca urmare a cutremurelor inregistrate in ultimele zile. Gândurile noastre se îndreaptă către toți cei afectați de cutremurele din Turcia și Siria.