Clientii ENEL Vizati de o IMPORTANTA Explicatie Oficiala a Companiei

Clientii ENEL Vizati IMPORTANTA Explicatie Oficiala Companiei

ENEL, compania careia foarte multi romani ii sunt clienti pentru furnizarea de gaze naturale si energie electica, a publicat o explicatie oficiala foarte importanta despre care trebuie sa stie oamenii din toata tara, iar asta pentru ca le aduce in imediata atentie informatii despre certificatele verzi din facturi.

ENEL explica mai jos de ce sunt incluse aceste certificate verzi in facturile pe care le primesc romanii, ele fiind o componenta foarte importanta a serviciilor de care beneficiaza oamenii, si desigur ca trebuie sa platim in fiecare factura o contravaloare pentru ele, astfel ca e bine sa stim si de ce trebuie sa dam acei bani.

Explicatia pe caer cei de la ENEL Romania o ofera pentru clienti cu privire la certificatele verzi ar trebui sa va convinga de faptul ca merita sa platiti lunar pentru ele, iar asta pentru ca ele sustin producerea de energie electrica din surse regenerabile, ceva extrem de important pentru viitorul omenirii, avand in vedere schimbarile climatice.

ENEL Romania nu este singura companie de energie care include in facturile sale certificate verzi, asa ca explicatia de mai jos este valida inclusiv pentru alte companii de energie din Romania, asa ca daca ele nu v-au explicat de ce le platiti, acum aveti o explicatie cat se poate de clara si din acest punct de vedere.

Certificatul verde este un titlul care atestă producerea de energie electrică din surse regenerabile de energie. Certificatul se poate tranzacționa, distinct de cantitatea de energie electrică pe care acesta o reprezintă, pe o piață organizată, în condițiile legii și reprezintă schema suport de promovare a producerii energiei din surse regenerabile.

Statul român sprijină investitorii în energie verde (regenerabilă) prin intermediul certificatelor verzi și prin asigurarea cadrului legal de comercializare a acestora. În prezent, fiecare MWh de energie verde produs din surse regenerabile este recompensat cu un număr de certificate verzi.