Notificarea WhatsApp Oficiala pentru iPhone si Android, ce Transmite Oamenilor

Notificarea WhatsApp Oficiala iPhone Android Transmite Oamenilor

WhatsApp, in continuarea cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume pentru telefoanele cu sistem de operare iPhone, sau Android, isi anunta in mod oficial utilizatorii in legatura cu modul in care evolueaza in aceasta perioada,c u o noua actualizare lansata pentru telefoanele mobile de pe care poate fi folosita.

WhatsApp a decis sa le ofere oamenilor incepand de acum optiunea de a publica inclusiv statusuri vocale, separat de cele compuse din texte, imagini, sau clipuri video, astfel ca avem noi metode de a comunica cu oricare dintre oamenii care se afla in agenda noastra de contacte, sau doar discuta cu noi.

Conform mesajului de mai jos, cei de la WhatsApp Messenger explica modul in care noua functionalitate ne poate ajuta sa transmitem mai clar, si mai usor, mesaje catre persoanele cu care discutam in mod obisnuit, pana acum singura metoda prin care puteam publica un status cu ceva rostit de noi, implica inregistrarea unui mesaj.

WhatsApp Messenger implementeaza aceasta functionalitate dupa ce ea a fost oferita cu destul timp in urma de catre alte platforme de mesagerie din toata lumea, si chiar daca asteptarea a fost una destul de lunga, iata ca intr-un final totul ajunge inclusiv in cadrul platformei companiei americane, destul destul de tarziu.

Am adăugat câteva actualizări noi interesante la funcția de stare. Spune-i cum este, în felul tău, cu starea vocii. Acum puteți înregistra și partaja fără efort mesaje vocale despre starea dvs. Starea vocii oferă o ureche la toate momentele. De la toate uralele, până la horele de sărbătoare și cele mai tari carcajadas ale tale.