SCHIMBARILE DIGI Romania foarte IMPORTANTE Anuntate Oficial MILIOANELOR de Clienti

SCHIMBARILE DIGI Romania IMPORTANTE Anuntate Oficial MILIOANELOR Clienti

DIGI Romania, companie pe care se bazeaza milioane de romani pentru furnizarea de servicii de internet fix, telefonie mobila, televiziune, sau chiar energie, anunta clientii schimbarile foarte importante pe care le-a decis si pus in aplicare pentru ei, iar asta pentru ca vorbim despre vesti extrem de bune acum.

DIGI Romania vorbeste mai jos despre faptul ca oricare dintre clientii sai din toata Romania au posibilitatea de a se conecta mult mai rapid la contul de client din website-ul companiei, sau la DIGI Online, folosind un singur cont, cel creat pentru website-ul principal, ceea ce simplifica foarte mult lucrurile pentru noi.

Dupa cum puteti vedea si in mesajul de mai jos, cei de la DIGI Romania explica pe scurt cum functioneaza sistemul gandit de catre ei, insa pe website-ul companiei gasiti mai multe informatii importante cu privire modul in care ne putem folosi de acest sistem, si merita sa profitam de el, din moment ce este oferit.

DIGI Romania le permite exclusiv clientilor din Romania sa profite de acest sistem, iar ast apentru ca doar ei isi pot face oricum cont, si nu conteaza ce tip de servicii aveti de la companie, accesul fiind disponibil pentru oricare dintre noi, clientii serviciilor de televiziune, sau internet mobil, avand acelasi acces ca si cei care beneficiaza de internet.

Pentru că la DIGI facem lucrurile să fie cât mai simple, te poți conecta și în DIGI Online cu aceleași date – user și parolă – pe care le folosești și pentru contul tau DIGI.ro. În plus, acum asculți cele mai importante stații radio și TV direct din mașină.