Hotararea WhatsApp cu Masura MAJORA pe care o DOREAM pe iPhone si Android

Hotararea WhatsApp Masura MAJORA DOREAM iPhone Android

WhatsApp, platforma de mesagerie cu cel mai mare numar de utilizatori din intreaga lume in momentul de fata, intentioneaza in perioada imediat urmatoare sa faca o modificare majora pentru aplicatia pe care o folosim pe iPhone si Android, iar ea vine cu vesti extrem de bune pentru multi oameni care o folosesc.

WhatsApp vrea sa le ofere in sfarsit oamenilor care trimit mesaje de pe iPhone si Android posibilitatea de a partaja poze la calitate ridicata, ceva ce pana acum nu a existat ca o optiune, dupa un anumit punct, dar ceva care vine ca o masura extrem de buna pentru cei care chiar vor acest lucru, in final.

WhatsApp comprima pozele si clipurile video pe care le trimitem catre alte persoane in conversatii sau grupuri, astfel incat ele sa aiba dimensiunile mult reduse, dar asta inseamna o reducere a rezolutiei si calitatii lor, deci in final vorbim despre elemente multimedia care au o calitate net inerioara celei la care au fost inregistrate initial.

Decizia aceasta luata de catre WhatsApp Messenger are la baza ideea de a reduce consumul de trafic de internet pentru oamenii care trimit multe poze si clipuri video in conversatii si grupuri, insa ea a lasat oamenii fara optiunea de a le trimite la calitatea originala la care au fost inregistrata in telefoanele lor.

WhatsApp Messenger are in sectiunea de setari o optiune care ne permite sa trimitem poze si clipuri video la “Calitate Maxima”, “Best Quality”, dar ele tot sunt comprimate, doar ca “mai putin”, asa ca noua schimbare ne va permite sa le trimitem la calitate originala catre cei cu care purtam conversatii in mod obisnuit.

Hotararea WhatsApp Masura MAJORA DOREAM iPhone Android calitate poze