SCHIMBARILE DACIA Duster 3 si ce va fi INLOCUIT fata de Generatia Actuala

SCHIMBARILE DACIA Duster 3 INLOCUIT Generatia Actuala

DACIA Duster 3, urmatoarea generatie a liniei de SUV-uri pe care compania DACIA o va pune in vanzare in toata Romania, si nu numai, peste nu foarte mult timp, urmeaza sa vina cu o serie de schimbari foarte importante despre care se tot vorbeste de ceva vreme, dar pe care le vom vedea peste foarte putin timp.

DACIA Duster 3 ar fi deja in teste, si ar urma sa fie dezvaluit in mod oficial undeva intre finalul anului 2023, si inceputul anului 2024, conform unor informatii venite de la presa spaniola, insa lansarea pentru clienti ar fi deja programata pentru primavara anului 2024, fara a se sti 100% clar exact cand anume.

DACIA Duster 3 urmeaza totusi sa renunte complet la motoarele diesel, asa cum s-a intamplat cu Logan 3, sau Sandero 3, si asa cum vedem in Jogger, iar in locul lor vom avea la un moment dat o versiune hibrida care va functiona in baza aceluiasi motor pe benzina care este folosit in Jogger, si a fost folosit in alte masini Renault.

Conform informatiilor existente, DACIA Duster 3 ar urma sa aiba marcajul DGT Eco pentru motorul hibrid de 140 de cai putere, cel folosit si in Jogger, insa separat de el vor fi disponibile si motoare pe benzina si GPL, o versiune 4×4 fiind deasemenea pregatita pentru lansare, in ciuda zvonurilor aparute pana acum.

DACIA Duster 3 va fi mai scumpa decat modelele actuale, iar asta pentru ca vorbim despre multe schimbari foarte importante care sunt incluse in acest model de masina, in comparatie cu modelele care se afla acum la vanzare, asa ca nu ne ramane decat sa vedem ceea ce va fi dezvaluit impreuna cu noul SUV.