Notificarea Raiffeisen Bank cu Vesti IMPORTANTE pentru Clientii Romani

Notificarea Raiffeisen Bank Vesti IMPORTANTE Clientii Romani

Raiffeisen Bank a emis o notificare cu vesti importante pentru clientii din toata Romania, marea banca pe care se bazeaza un numar mare de clienti in momentul de fata luand o decizie de a face o prima actualizare a aplicatiei sale Smart Mobile in anul 2023, iar ea vine cu cateva schimbari de bun augur.

Raiffeisen Bank sustine in lista de schimbari pentru aplicatia dedicata telefoanelor iPhone si Android faptul ca incepand din momentul de fata beneficiem in cadrul sau de imbunatatiri ale performantelor generale, dar si despre rezolvarea unor probleme de functionare care au afectat utilizatorii pana acum.

Avand in vedere ca Raiffeisen a implementat abia prima modificare din anul 2023 pentru aplicatia sa, e bine sa nu uitam faptul ca vor urma si altele, cel mai probabil cu diverse modificari insemnate pentru experienta de utilizare de care avem parte in cadrul ei, insa deocamdata nu exista detalii in acest sens, din pacate.

Raiffeisen le permite clientilor din Romania sa foloseasca aplicatia Smart Mobile pentru a-si administra conturile bancare, dar si sa confirme unele dintre tranzactiile pe care le realizeaza, astfel ca e important sa avem tot timpul instalata cea mai recenta versiune a sa, pentru a beneficia de experienta cea mai buna.

Raiffeisen Bank isi distribuie aplicatia Smart Mobile in mod gratuit prin intermediul App Store si Google Play Store, si recomanda cu tarie ca instalarea sa sa nu fie facuta din surse necunoscute.

La mulți ani 2023! În această primă actualizare a aplicației pentru anul 2023, aducem îmbunătățiri de performanță și remediam câteva bug-uri ale funcționalităților actuale.