Austria cu Toata Sustinerea Olandei ATACA UE Inainte de Aderarea la Schengen a Romaniei

Austria Toata Sustinerea Olandei ATACA UE Inainte Aderarea Schengen Romaniei

Austria are parte de toata sustinerea Olandei in momentul de fata, iar impreuna cu ea ataca Uniunea Europeana inainte de aderarea Romaniei la Schengen, si asta pentru ca in cadrul summit-ului de zilele trecute premierul olandez Mark Rutte a sustinut cererea cancelarului Karl Nehammer pentru construirea de ziduri la granitele externe ale UE.

Austria pare sa se fi inteles cu Olanda sa atace aceasta problema intr-un mod care sa duca la indeplinirea acestui obiectiv important, iar Rutte afirma ca discutia in sine este una stupida, pentru ca inclusiv aceste garduri facute la granitele UE vor avea “porti”, si ca este nevoie oricum de noi proceduri pentru ca intrarile sa fie permise.

Austria s-a aliat recent cu Olanda pentru a putea forta Comisia Europeana sa ii duca la indeplinire planurile, insa ambele au sustinerea multor altor tari din Europa, atat in ceea ce priveste problema gardurilor de la granitele externe, cat si in ceea ce priveste reformarea sistemului de azil intr-o perioada cat mai scurta de timp.

“Oamenii sugerează acum că vom pune un mare „Zid al Berlinului” în jurul UE. Dar dacă există un gard sau un zid, întotdeauna există porți în el. Este o discuție puțin stupidă, deoarece aveți nevoie de un pachet integrat de măsuri pentru controale eficiente la frontieră”, a spus el.

Uneori, acesta este un gard, dar chiar dacă există un gard, acesta va avea întotdeauna porți, astfel încât oamenii să poată solicita azil. Asta este discutia pe care o avem. Accentul ar trebui să se pună pe „implementarea Dublinului și combaterea migrației secundare neregulate”. Toate tipurile de infrastructură staționară și mobilă ar trebui să facă parte dintr-un pachet mai larg de măsuri.”