GRATUIT la Vodafone pentru Clienti, ce Ofera chiar Acum Romanilor

GRATUIT Vodafone Clienti Ofera chiar Acum Romanilor

Vodafone, unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din toata Romania in momentul de fata, le transmite clientilor din toata tara faptul ca la ofera gratuit, doar astazi, 2 telefoane Samsung GALAXY A53 5G, si oricare dintre oamenii care sunt abonati ai serviciilor, si ii folosesc aplicatia, au posibilitatea de a le castiga.

Vodafone explica mai jos faptul ca telefoanele Samsung GALAXY A53 5G pe care ni le ofera acum pot fi castigate prin simpla inscriere la o tombola pe care o are in desfasurare in momentul de fata, si care este disponibila exclusiv in aplicatia MyVodafone pentru oricare dintre clientii din Romania, pentru o perioada limitata de timp.

Conform celor de la Vodafone Romania, trebuie sa aveti un cont pentru aplciatia MyVodafone inainte de a incerca sa ne inscriem la promotia care este acum in derulare, asa ca e bine sa fiti atenti la acest lucru inainte de a decide sa participati la campanie, mai ales ca ea este disponibila pentru o perioada limitata de timp.

Vodafone Romania explica mai jos faptul ca astazi este ultima zi in care ne putem bucura de aceasta promotie speciala, iar asta pentru ca ea a fost creata special pentru Valentine’s Day, iar in mod teoretic in cursul zilelor urmatoare ar trebui sa aflam si care sunt castigatorii celor 2 telefoane Samsung GALAXY A53 5G.

Îndrăgostit de tehnologie? Hai în aplicația My Vodafone până pe 13 februarie și poți câștiga un Samsung Galaxy A23 5G! Doar cu un tap în app.