2 Decizii Netflix foarte IMPORTANTE Luate pentru MILIOANE de Abonati

2 Decizii Netflix IMPORTANTE Luate MILIOANE Abonati

Netflix, de departe cea mai mare platforma de streaming video la cerere de pe intregul glob, a facut, fara sa spuna prea multe, 2 schimbari importante pentru platforma sa, in urma unor decizii despre care multi ar putea afla cu surprindere destul de mare, pentru ca n-au fost promovate de catre companie.

Netflix a luat in primul rand decizia de a reduce pretul abonamentului de baza in Romania, de la 7.99€ pe luna, la 4.99€ pe luna, o diferenta foarte mare, dar in ciuda acestui lucru sunt pastrate beneficiile pentru clientii din Romania, inclusiv in ceea ce priveste vizualizarea continutului fara reclame in cadrul platformei de streaming.

Netflix cauta sa atraga si mai multi abonati la platforma de streaming, mai ales ca in Romania exista acum mult mai multa diversitate cand vine vorba despre platformele de acest gen, Disney+, HBO Max, sau SkyShowtime fiind disponibile la preturi de baza mai mici, astfel ca era normal sa vedem o schimbare si aici.

Separat de aceasta decizie privind preturile pe care Netflix le practica in Romania, compania a decis deasemenea sa elimine si butonul “Play Something”, cel care ne deschidea un film, sau serial, aleator in momentul in care era apasat, utilizatorii parand sa nu fie chiar atat de interesati de folosirea sa.

Netflix mai pregateste cu siguranta si alte modificari importante pentru platforma sa de streaming video la cerere, mai ales ca exista multe modificari care sunt necesare pentru ca ea sa aiba succes, asa ca ramane de vazut cate surprize bune ne mai poate oferi compania in cursul lunilor si anilor urmatori.