4 SCHIMBARI WhatsApp Lansate Oficial pentru iPhone si Android

4 SCHIMBARI WhatsApp Lansate Oficial iPhone Android

WhatsApp a anuntat in mod oficial 4 schimbari pe care le face pentru telefoanele iPhone si Android chiar in acest moment, ele fiind deja lansate de catre compania americana ca parte a celei mai recente actualizari disponibila pentru aplicatia care poate fi folosita de catre miliarde de oameni din toata lumea.

WhatsApp anunta mai jos faptul ca incepand de acum putem sa adaugam titluri pentru documentele pe care le partajam catre alte persoane, iar separat de asta, putem sa folosim inclusiv titluri mai lungi pentru denumirile grupurilor de conversatii, impreuna cu descrieri care sa prezinte mai clar ceea ce se intampla acolo.

O alta schimbare extrem de importanta de care ne putem bucura deja are legatura cu trimiterea de poze si clipuri video, pana la 100 putand fi expediate acum, iar in final cei de la WhatsApp Messenger vorbesc despre optiunea de a folosi stickere ca si fotografii de profil, ceva pregatit de foarte multa vreme deja.

WhatsApp Messenger a lansat deja o actualizare pentru aplicatia dedicata telefoanelor Android in care sunt incluse toate aceste modificari, iar inca una este asteptata pentru telefoanele iPhone, astfel incat experienta generala oferita sa fie una pe masura asteptarilor oamenilor care folosesc platforma.

Acum puteți adăuga titluri atunci când trimiteți documente. S-a adăugat suport pentru subiecte de grup mai lungi și descrieri pentru a vă descrie mai bine grupul. Acum puteți trimite până la 100 de fotografii/videoclipuri simultan (față de 30 anterior). Acum puteți crea avatare personalizate și le puteți folosi ca stickere și fotografii de profil. Accesați Setări > Avatar pentru a începe.