Masura BCR Romania Anuntata Oficial cu o Decizie IMPORTANTA care Afecteaza Clientii

Masura BCR Romania Anuntata Oficial Decizie IMPORTANTA Afecteaza Clientii

BCR Romania, banca din Romania cu un numar foarte mare de clienti carora le furnizeaza foarte multe servicii importante, a publicat un anunt de ultima ora, foarte important pentru foarte multi dintre clienti, el avand menirea de a aduce in atentia tuturor faptul ca vor avea loc noi lucrari de mentenanta astazi.

BCR Romania spune ca in cursul acestei nopti, intre orele 23:30 si 00:30, vor avea loc aceste lucrari de mentenanta, iar in perioada in care ele vor fi desfasurate, atat George Web, cat si aplicatia George, vor fi disponibile, astfel ca daca aveti nevoie sa faceti ceva cu ele, e bine sa faceti totul din timp azi.

Separat de aceste servicii, cei de la BCR Romania spun operatiunile la bancomate si POS-uri nu vor fi afectate, insa in cazul echipamentelor MFM exista limitari, pentru ca ele vor putea fi folosite doar pentru functionalitatea pe care o ofera bancomatele obisnuite, insa nimic altceva mai mult decat atat.

BCR Romania ar trebui sa rezolve in acea ora de mentenanta toate problemele pe care le are de rezolvat, sau sa implementeze imbunatatiri pentru serviciile sale, asa ca dupa aceea lucrurile ar trebui sa revina la normalul pe care il cunoastem cu totii in momentul de fata, sau cel putin asa ar trebui sa stea teoretic situatia.

Ne dorim sa imbunatatim sistemul informatic, de aceea, astazi 16 februarie, intre 23:30 – 00:30, vor avea loc lucrari de mentenanta. In acest interval orar vor fi indisponibile George Web si App, Operatiunile la ATM, POS nu vor fi impactate, echipamentele MFM vor fi disponibile in modul ATM.

Ramanem disponibili non-stop la *227 sau la +4021.407.42.00 apelabil din strainatate cu tarif normal.