Notificarea CEC Bank pentru Clienti cu Masura IMPORTANTA Aplicata

Notificarea CEC Bank Clienti Masura IMPORTANTA Aplicata

CEC Bank, una dintre bancile cele mai mari din Romania in momentul de fata, le vorbeste tuturor romanilor despre faptul ca a decis sa puna in aplicare o masura foarte serioasa despre care ar trebui sa stie cu totii acum, iar asta pentru ca explica mai jos faptul ca ne ofera un card special pentru calatorii.

CEC Bank vorbeste mai jos despre un card cu ajutorul caruia putem plati in pana la 10 valute, inclusiv LEI, fara a ne ingrijora in legatura cu cursul de schimb valutar care este aplicat de catre banca, totul fiind foarte simplu de utilizat in baza modului in care a fost gandit cardul VISA Multicurrency de catre banca.

Informatiile pe care cei de la CEC Bank le furnizeaza romanilor in legatura cu acest card ne arata foarte clar faptul ca el este extrem de util cand vine vorba despre platile in euro facute in tarile din Europa, dar daca ajungeti si in alte tari care inca nu au adoptat euro, atunci va fi deasemenea destul de usor sa platiti.

CEC Bank explica pe website-ul sau cat de util este acest tip de card pe care ni-l ofera, si in baza informatiilor de acolo ne putem face o idee cat se poate de clara cu privire la posibilitatea de a il utiliza asa cum avem nevoie atunci cand calatorim, asa ca e bine sa stiti toate detaliile inainte sa il faceti la banca.

Oriunde ai călători în lume, sigur vei dori să te oprești într-un local cu o vedere superbă și să te bucuri de gustările specifice locului. Pentru ca relaxarea ta să fie completă, cardul Multicurrency de la CEC Bank te ajută să poți plăti direct în valută la orice restaurant din lume.

Ai un singur card în euro, lei și alte până la 8 valute asociate. Plătești direct din contul în valută, fără să-ți faci griji din cauza cursului de schimb. Ai acces la plăți smart cu Visa Multicurrency – card în euro, lei și alte valute, de pe telefon sau ceas, dacă îți înrolezi cardul în Google Wallet sau Apple Pay.