Instiintarea DIGI RCS & RDS foarte IMPORTANTA pentru MILIOANE de Clienti

Instiintarea DIGI RCS & RDS IMPORTANTA MILIOANE Clienti

DIGI RCS & RDS, una dintre companiile cele mai mari pe care se bazeaza milioane de clienti din toata Romania cand vine vorba depsre servicii de telecomunicatii, ii anunta pe cei aproape 5 milioane de romani care-i folosesc serviciile de telecomunicatii mobile despre imbunatatirile facute pentru retelele sale.

DIGI RCS & RDS a publicat pe website-ul sau informatii cu privire la noi imbunatatiri facute pentru retelele 2G, 3G, 4G pe care le are in Romania in momentul de fata, fara a oferi detalii in legatura cu zonele din tara in care a imbunatatit acoperirea, sau experienta de care beneficiaza clientii chiar si acum.

DIGI RCS & RDS confirma pe website-ul sau doar ca a facut imbunatatiri pentru acoperirea de care beneficiaza clientii DIGI Mobil in Romania, ultima actualizare fiind pe data de 16 februarie, iar cum aproape 5 milioane de clienti beneficiaza de aceste servicii, e important pentru foarte multi sa stie cum sta situatia.

In ceea ce priveste reteaua 5G pe care RCS & RDS o are, de aproape 3 ani de zile nu au fost facute imbunatatiri, sau extinderi, ale retelei, cel putin conform website-ului companiei, astfel ca din pacate din acest punct de vedere nu exista vesti bune pentru clientii romani, ceea ce desigur ca nu e tocmai imbucurator.

RCS & RDS continua sa investeasca in retelele sale de telecomunicatii din Romania, iar asta pentru ca vrea sa le ofere clientilor cele mai bune experiente, reusind cu investitiile din ultimii ani sa ajunga la cea mai extinsa acoperire dintre toti operatorii de telecomunicatii care activeaza in tara noastra acum.