Franta Trimite Noi Vehicule Blindate in Ucraina, Nu Exclude Antrenarea de Piloti

Franta Trimite Noi Vehicule Blindate in Ucraina, Nu Exclude Antrenarea de Piloti

Franta trimite noi vehicule blindate in Ucraina pentru a ajuta tara aflata in plin razboi, ele urmand a fi aruncate in lupta impotriva Rusiei, si aceasta nu este nici macar prima oara cand un asemenea tip de ajutor militar este expediat de catre guvernul de la Paris pentru a sustine tara care este atacata de catre rusi.

Franta nu exclude nici posibilitatea de a antrena piloti pentru avioanele de lupta pe care le are in momentul de fata, chiar daca deocamdata nu este clar daca acestea vor fi oferite ucrainienilor pentru a se apara in fata rusilor, dar avand in vedere ca si tancuri au fost trimise intr-un final, probabil vor fi trimise inclusiv avioane.

“Franța nu exclude pregătirea piloților ucraineni pentru a pilota avioane de luptă. Ministrul francez al Apărării, Sebastien Lecornu, a declarat pe 19 februarie că nu a fost exclusă pregătirea piloților ucraineni pe avioanele de luptă occidentale în Franța.

Vehicule blindate franceze vor sosi în Ucraina săptămâna viitoare. Distrugătoarele de tancuri franceze cu roți AMX-10RC urmează să sosească în Ucraina la sfârșitul săptămânii viitoare, a declarat ministrul francez al Apărării, Sebastien Lecornu, într-un interviu publicat pe 18 februarie.”